Presentatie Natuurlijk Beter Slapen

workshop-slaapcoach-publiekMaak van jezelf een Natuurlijk Beter Slapen-professional!

De laatste jaren groeit de wetenschappelijke kennis rondom goed en gezond slapen explosief. Mensen zijn zich er meer en meer van bewust dat goed slapen één van de drie pijlers is van een gezond leven, naast gezond eten en regelmatig bewegen. Maar bij het grote publiek is de daadwerkelijke kennis over goed slapen nog heel beperkt – niet voor niets heeft meer dan 30% van de Nederlanders slaapproblemen. Een goed en comfortabel bed is dan vaak een eerste stap die men neemt om de slaap te verbeteren, maar in uw advies kunt u mensen nog verder helpen. Met de presentatie Natuurlijk Beter Slapen bouwt uw team kennis op om in breed opzicht natuurlijk beter te slapen. Met als resultaat een uitgeslapen team

Slaapcoach heeft als missie om mensen te helpen om beter te slapen. Door een nauwe samenwerking met het vooraanstaande instituut Somnio hebben we toegang tot de laatste wetenschappelijke inzichten, die we beschikbaar stellen aan een breed publiek. We doen dit direct, door consumenten tips en adviezen te geven, maar we verzorgen ook de presentatie Natuurlijk Beter Slapen, die speciaal is ontwikkeld voor professionals. Deze presentatie wordt op locatie aangeboden.

Tijdens een presentatie natuurlijk beter slapen komen de belangrijkste aspecten van een goede en gezonde slaap aan bod. Gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, maar vertaald naar de dagelijkse praktijk. Er is daarnaast ook ruimte voor vragen van de deelnemers over slaap(problemen).

Inhoud presentatie Natuurlijk Beter Slapen

We laten zien wat goed slapen inhoudt, welke slaapstoornissen het meest voorkomen, en we geven tips en advies. De totale sessie duurt 1,5 uur waarvan ongeveer 50 minuten presentatie en de rest van de tijd is er de mogelijkheid om vragen te stellen of te discussiëren. Waar gewenst kunnen we maatwerk leveren, en specifieke onderwerpen aan de orde stellen die voor uw organisatie relevant zijn.

Slaapcoach presentatie op locatiePraktische punten

Wij geven onze cursus voor groepen tot 15 personen. U zorgt voor de locatie en deelnemers, wij zorgen voor een boeiende presentatie.

Wat kunt u verwachten?

  • Deskundigheidsbevordering: vergroting van de slaapkennis van het team
  • Boeiende presentatie met relevante informatie die in de praktijk van alledag kan worden toegepast
  • Een mogelijk voor overzichtelijke naslagwerk in vorm van het Slaapboekje, waarin de belangrijkste
    slaaptips en slaapverstoorders op een rij staan.

Interesse?

Bel of mail:  +31 (0)20-8225110 of info@slaapcoach.nl

Onze Aanbevelingen en Ervaringen

Het SleepSupport team heeft een passie voor Natuurlijk Beter Slapen. Wij willen dat ook graag delen. Zo heeft SleepSupport al met veel mensen in uiteenlopende situaties samengewerkt. Lees onze aanbevelingen en ervaringen.

Moe? – Leer Natuurlijk Beter Slapen

Doe de Slaaptest op slaapcoach.nl