Slaapplan | Workshop Slapen

Een derde deel van ons leven wordt doorgebracht met (proberen te) slapen …

Velen van ons hebben last van rusteloze nachten, maar voelen niet direct de behoefte om daar iets aan te doen. We gebruiken grote hoeveelheden cafeïne en suiker om onze vermoeidheid te verdoezelen en zo de dag door te komen. Toch hebben de uren die we in bed doorbrengen de grootste impact op ons humeur, onze motivatie en ons vermogen om beslissingen te nemen.

Workshop slapen – Slaapplan

In dit nieuwe programma leert u alles over slaap en het maken van uw eigen slaapplan, waarbij u slaaproutine wordt bepaald door een vaste wektijd en cycli van 90 minuten, in tegenstelling tot het achterhaalde idee van 8 uur per nacht.

De workshop slapen – Slaapplan wordt in Nederland gepresenteerd door Kees Kwakman oprichter van Slaapcoach.nl en Bed & Slaap Professional van SleepSupport.nl. In een informeel, interactief en dynamisch format, met nieuwe technieken, praktische oplossingen en haalbare interventies. De workshop slapen is beschikbaar voor iedereen op alle niveaus en kunnen worden gehouden op een tijd en plaats die gunstig is voor u, uw team of groep.

De workshop is opgebouwd in twee delen: Het eerste deel behandelt de Slaapwaardeketen en in tweede deel de toepassing van slaapherstel programma techniek in praktijk. Zodat iedereen daarna zijn eigen Slaapplan kan maken.

Flexibel in aanpak en doelstellingen, omdat de eisen voor iedereen anders zijn.Verder laten we zien hoe je je persoonlijke slaapcyclus in kaart kunt brengen, wat de ideale temperatuur is in de slaapkamer en wat voor matras en beddengoed je het beste kunt gebruiken… en vooral ook hoe dutjes je leven kunnen veranderen!

Leer Beter Slapen in deze workshop en leer hoe je dankzij een slimme nachtrust en een handig slaapplan gezonder kunt leven en meer levensvreugde kunt behalen.

We verwelkomen alle soorten organisaties, clubs, bedrijven, gezondheidszorg- en onderwijs instellingen.

Op maat gemaakt workshop slaap voor elk team.

De workshop Slapen – Slaapplan wordt op maat gemaakt naar de behoeften van het team en gericht op hun behoeften, op basis van de 7 stappen van de Slaapwaardeketen die we coachen. We nemen contact met u op om een ​​korte uiteenzetting te geven en een seminar om u heen te ontwikkelen.

Aanbevelingen en Ervaringen met SleepSupport

Het SleepSupport team heeft een passie voor Natuurlijk Beter Slapen. Wij willen dat ook graag delen met iedereen. Zo heeft SleepSuppport al met veel mensen en organisaties in uiteenlopende situaties samengewerkt en workshops gegeven.

Lees hiervoor onze aanbevelingen en ervaringen.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Vermeld gerust uw telefoonnummer dan kunnen wij u bellen, soms is dat sneller en handiger.

    Slecht Slapen? Trek je eigen Slaapplan!