De SlaapwaardeketenSleepSupport-logo_klein

De slaap- en beddenbranche staan voor een enorme uitdaging. En naar het zich laat aanzien wordt die uitdaging alleen maar groter. Door een op dit ogenblik snel op elkaar opvolgende wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van beter slapen en de veranderde marktontwikkelingen op het gebied van het kopen van een bed via retailers of internet is er een markt ontstaan die z’n gelijke niet kent. Met nieuwe kansen, nieuwe partijen en nieuw spelregels.

Deze dynamiek vraagt om een andere manier van ondernemen en heeft ingrijpende gevolgen op de manier waarmee, op welke manier en hoe u de nieuwe slaapconsument benadert. Zeker wanneer producten meer en meer op elkaar gaan lijken, elkaar in een hoog tempo opvolgen en omzet/marges onder druk staan.

Wie innoveert neemt een voorsprong. Door innovatieve producten te ontwikkelen voor u, onderscheid u zich van de concurrentie en overtuigt u de slaap consument. Snel en duidelijk handelen is vereist. Want klanten zijn veeleisend en hebben keuze te over.

Met de kennis vanuit de wetenschap en jarenlange ervaring in de retail en een up-to-date kennis van de inzet van informatie technologie is SleepSupport in staat u te helpen met verkoop- en marketing vraagstukken, producten en diensten voor de slaap- en beddenbranche.

Snelheid, maatwerk en dienstverlening met een persoonlijk karakter is waar de consument om vraagt vandaag de dag. Via meerder kanalen zult u uw klanten moeten vertellen dat goed en gezond slapen hun helpen met een gezonder leven en meer levensvreugde.

De Slaapwaardeketen van SleepSupport

Werken vanuit één visie SleepSupport ontwikkelt uw slaapoplossing vanuit één visie: de slaapwaardeketen. Met als uiteindelijk output voor u en iedereen Natuurlijk Beter Slapen. Alle kennis van uw project is geconcentreerd in één bedrijf. Voor consultancy, verkoop en marketing ondersteuning, business- of persoonlijke coaching, presentaties/workshops of trainingen hebt u te maken met één partij. Ook voor inzet van dag voorzitterschap binnen de slaap- en beddenbranche behoort tot ons diensten aanbod. Alle medewerkers leven zich in en zitten met u op één lijn. De synergie vindt u terug is uw slaapoplossingen, het rendement in uw jaarcijfers.

Oplossing gericht denken Als opdrachtgever kunt u rekenen op zekerheden. De kwaliteit van uw oplossingen wordt gewaarborgd door uitgebreide ervaring van onze medewerkers op diverse aangeboden diensten van SleepSupport en het netwerk waar wij gebruik van kunnen maken van nationale en international contacten in de slaap- en beddenbranche. Onze aanpak omvat een compleet inzichtelijk en overzichtelijk stappenplan met oriëntatie, onderzoek, analyse, ontwerp, implementatie. Waardoor een heldere oplossing ontstaat. De investering komt overeen met uw verwachting. Evenals de doorlooptijd.

Onafhankelijk Bed & Slaap professionals SleepSupport kiest voor een heldere, no-nonsens aanpak geheel gericht op resultaat. Wij werken samen met gerenommeerde partners.

SleepSupport is een aanbieder van slaap- en bed producten en diensten voor en door echte Bed & Slaap professionals. Wij helpen organisaties, fabrikanten en detaillisten om natuurlijk beter slapen voor iedereen mogelijk te maken. De kracht van SleepSupport ligt vooral in de combinatie van jarenlange ervaring en het combineren van wetenschap, producten en uitgekiende strategieën.

Interesse? Neem contact met ons op!