Passie voor slapen van echte Bed & Slaap Professionals

Het SleepSupport team heeft echt een passie voor natuurlijk beter slapen. Wij delen dit ook graag. Zo hebben de Bed & Slaap Professionals van SleepSupport al met veel organisaties in uiteenlopende situaties samengewerkt. Hieronder lees je onze aanbevelingen en ervaringen.

'Kees is de uitgeslapen ‘Slaapcoach’ van Nederland. Hij is een ervaren spreker die op een eenvoudige, heldere en wetenschappelijk onderbouwde manier iedereen meer kennis bijbrengt omtrent slaapproblemen en bedden. Samen met stress en rugpijn behoren slaapstoornissen tot de nieuwe ziekten van de 21ste eeuw. Kees beheerst als geen ander de diverse thema’s omtrent slapen.

Het naslagwerk Slaapboekje - ‘Wat je moet doen om goed te slapen’ is een absolute aanrader, vol nuttige slaaptips en rijkelijk geïllustreerd door de Duitse Schlafcoach Markus Kamps . Kees is een internationale teamplayer en organiseerde in samenwerking met Woonwerk erg succesvolle Events in Nederland waaronder ‘Event Bed en Slaap’. Slaap Wel!'

Pascal Mannekens
Kinesitherapeut, ergonomisch adviseur en schrijver van 'Rust voor je Rug'

Kees Kwakman is just as crazy and passionate sleep consultant in NL and B as I am in G and Swiss! Through common projects on sleep tips and sleep disturbors, as well as various measurement topics from the bedclimate, to the ergonomics of lying down to sleep for elderly people or of the athletes. We always have good discussions and interesting cooperations. I appreciate him for his meticulous work both offline and online for more sleep competency. Kees, continue the good work!

Markus Kamps
Owner - kamps-services.de & schlafkampagne.de

Onder het motto ‘gezond slapen werkt beter’ heeft Kees tijdens de nieuwsjaarsreceptie van Agrico het personeel een presentatie over slapen gegeven. Naast feitelijke bewustwording van nieuwe zaken rondom slapen, was er herhaling van dingen die we wellicht allemaal weten, maar niet altijd even consequent toepassen. Na de presentatie gingen medewerkers naar huis met praktische tips, een gratis slaaptest en uitgebreid naslagwerk. Slaapadvies op maat dus!

René Vernooij
Agrico - Emmeloord

Kees Kwakman was asked to act as day’s chairman for our Sleep Care Symposium “Sleep and Health” this year. It was our fifth anniversary, thus a special and festive edition and Kees did a very good job! In his own pleasant and charming way, he introduced our speakers to the attendees, directed questions and discussion about sleep issues and made it all a very joyful event.

José C. Vis
Chairman Stichting Slaapzorgprofessionals

"Kees (Owner Slaapcoach) heeft een geweldige presentatie bij Ericsson gegeven met op feiten gebaseerde wetenswaardigheden en easy-to-adapt tips & tricks.
Slapen is een wetenschap. Kees weet dit te verweven in een begrijpelijk verhaal waar iedereen zijn voordeel mee kan doen. Een aanrader want zoals Kees zelf zegt: “Goed slapen werkt beter”."

Marijn van Schaaik
Operations Director - Ericsson

Tijdens onze samenwerking om een nieuw type matras in de markt te zetten, heb ik Kees Kwakman leren kennen als inventief, doorzetter, iemand met oog voor detail, zonder daarbij het overzicht te verliezen. Verder als iemand met een uitzonderlijke kennis van de slaapcomfortmarkt. Ik had de indruk dat iedereen in de slaapwereld wel op een of andere manier weet wie Kees Kwakman was (en andersom). Fijne mens ook om mee samen te werken.

Peter van Bostraeten
Owner Merlanduo & Yuno

De workshop Beter slapen bij BuentingSport was een groot succes. Leden van BuentingSport konden gratis deze interessante workshop volgen. Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kwamen op deze workshop af en allemaal zijn ze naar huis gegaan met veel nuttige informatie.
Het was ook speciaal aangepast op de sporters waardoor het zeer herkenbaar was voor vele!
Wij hopen in de toekomst nog eens een workshop te kunnen organiseren met de SLAAP COACH. 🙂

Carrol Buenting
Owner BuentingSport Amstelveen

"WoonWerk heeft met Kees verschillende jaren workshops georganiseerd voor medewerkers van slaapspeciaalzaken.
Kees is een echte inhoudsdeskundige en zeer gedreven. Voor hem is slapen een vak!"

Martin Liefhebber
Directeur Woonwerk

"Dankzij SleepSupport van @Slaapcoach kunnen we nu uw rugproblemen nóg beter 'uitleggen'. Slaapadvies Op Maat."

Ruurd van der Velde
Van de Velde Slaapcomfort - Winsum

'In het kader van Bovemij Fit hebben we Kees uitgenodigd om onze medewerkers te helpen met “gezond slapen”. We zijn gestart met een online slaaptest. Daarna heeft Kees op enthousiaste wijze een presentatie gegeven waarin we wijzer zijn geworden over een gezonde slaapcyclus. Tevens hebben we veel tips gekregen. Voor de medewerkers die behoefte hebben aan een slaapadvies op maat bieden we in samenwerking met Kees een online slaaptraining aan. Fijn om dit samen met Sleep Support te mogen organiseren.'

Mirjam Peters
Bovemij - Nijmegen

'Wij hadden Kees uitgenodigd om iets over Gezond Slapen Werkt Beter te komen vertellen. De animo onder de collega’s was groot om eens iets over gezond slapen te weten te komen.
Kees weet op heldere wijze uit te leggen hoe een gezond-slapen-proces eruit hoort te zien en legt met voorbeelden de vinger op de zere plek van waaruit slaapstoornissen zomaar kunnen ontstaan. Praktisch, helder en to the point.'

Jannie Kromkamp
Opleiding OKC - Meander Medisch Centrum - Amersfoort

"Eerlijke en enthousiaste man. Heeft verstand van zaken als het gaat over matrassen/bedden en slapen in het bijzonder. Prettig persoon ook om mee samen te werken."

Frank Koken
Eigenaar bij Beddenspeciaalzaak Slaaptijd - Eindhoven

Het was een echte opsteker de Powersessie ‘Gezond Slapen WERKT Beter’.
Het leverde mij in ieder geval een schat aan informatie op voor mijzelf, terwijl ik goed slaap dacht ik.. ….en ook voor mijn kinderen en mijn vriendin. 🙂
Ik weet nu al zeker…dat het WERKT.

Geert Doensen
RDW - Groningen

"Tijdens het geven van een van mijn trainingen werd ik aangenaam verrast door de gespreksvaardigheden van Kees. Hij voerde tijdens de training een ontwikkelgesprek met een van zijn medewerkers. Een voorbeeld van een perfecte balans tussen mens- en resultaatgericht coachen.
Weet zeker dat iemand onder zijn leiding beter gaat presteren en daardoor zijn grenzen gaat verleggen.
Heb gezien dat hij op een niet vrijblijvende manier het beste uit een ander weet te halen."

Ingrid van der Meer
Owner - Achter ieder cijfer zit gedrag

"We hebben Kees Kwakman uitgenodigd om ons eens bij te praten over alles behalve de bedden zelf.
Slaaphof bestaat 25 jaar maar we hebben die avond toch bijgeleerd.
We waren onder de indruk van zijn kennis en de manier waarop hij veel gegevens samenbrengt en in zijn verband zet. Daar kun je echt klanten met slaapproblemen verder mee helpen."

Henk van 't Hof
Owner Slaaphof - Harderwijk

"Complimenten voor de compacte, overzichtelijke en duidelijke uitleg over slaap en slaapstoornissen tijdens Woonwerk Event Bed & Slaap. Dit is uniek in de branche.
Gisteren bij de lezingen werd bij sommige andere sprekers er veel oud materiaal getoond, het gaat om wat nu relevant is en morgen."

Koos Kooij
Consultant Ergonomische Slaapsystemen - Nederland

"Kees Kwakman heeft voor sportend Amstelveen en de topsport talentgroep van Amstelveen een verhelderende workshop gegeven over slapen.
Vooral de tips over het niet meer bekijken van je smartphone een uur voor het slapen gaan, kwam bij onze jongere sporters hard aan.
Toch drong Kees tot deze groep door, omdat hij met harde feiten kwam en liet zien hoe het menselijk lichaam in elkaar zit, als het om goed slapen gaat.

Kortom een zeer nuttige workshop, vol toepasbare tips."

Ingrid Wulving
Sportbedrijf Gemeente Amstelveen

Ik heb op diverse manieren met Kees samen kunnen werken: Een enthousiast gedreven en betrokken man. Hij kan mensen motiveren om anders en beter te werken. Hij kan in een markt duiken, aanvoelen en zijn eigen visie ontwikkelen. Ik ken Kees als iemand die open staat voor kritieken en nog iets mee doet. Heel prettig!!

Yves Lafourcade
Owner Dynnox