Slaapadvies

De training voor echte Bed & Slaap Professionals

Professioneel slaapadvies krijg je alleen van een echte Bed & Slaap Professional die is opgeleid en getraind door SleepSupport.Slaapadvies voor echte Bed & Slaap Professionals

De laatste jaren groeit de wetenschappelijke kennis rondom goed en gezond slapen en ergonomische bedden enorm.  Mensen zijn zich er meer en meer van bewust dat goed slapen op een ergonomisch bed één van de drie pijlers is van een gezond leven, naast natuurlijk gezond eten en regelmatig bewegen.

Maar bij het grote publiek is de daadwerkelijke kennis over goed slapen, slaapergonomie en slaaphygiene nog heel beperkt. Niet voor niets heeft meer dan 30% van de Nederlanders slaapproblemen. En meer dan 50% van de mensen klaagt dat ze moe is.

Een goed en comfortabel bed is dan vaak een eerste stap die men neemt om de slaap te verbeteren. Maar met uw onafhankelijke slaapadvies kunt u uw klanten nog verder helpen. Met de Bed & Slaapadvies training van SleepSupport bouwt uw verkoopteam kennis op om de klant in breed opzicht te helpen natuurlijk beter te slapen met professioneel slaapadvies. Met als resultaat een versterking van de professionele uitstraling van de winkel/organisatie.

Slaapadvies voor Natuurlijk Beter Slapen

SleepSupport heeft als missie om mensen te helpen bij Natuurlijk Beter Slapen. Door een nauwe samenwerking met het vooraanstaande instituut Somnio  hebben we toegang tot de laatste wetenschappelijke inzichten. Deze stellen we laagdrempelig, praktisch en meteen toepasbaar beschikbaar aan een breed publiek. We doen dit direct, door consumenten tips en slaapadvies te geven, maar we verzorgen ook de presentatie en workshops Natuurlijk Beter Slapen, die speciaal is ontwikkeld voor professionals.

Tijdens de training komen de belangrijkste aspecten van een goede en gezonde slaap aan bod. Deze is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, maar vertaald naar de dagelijkse praktijk.

Professioneel Slaapadvies

De training is gebaseerd op het boek ‘Gezond slapen’ van mevrouw dr. W. Hofman voor het slaap gedeelte. Voor het bed ergonomie gedeelte is de theorie gebaseerd op het boek ‘Rust voor je rug’ van de heer  Pascal Mannekens. Met beide is er ook een nauwe samenwerking. Deze boeken zijn ook de naslagwerken voor de gecertificeerde Bed & Slaap Professional.

Rust voor je Rug Pascal Mannekens interview uit Ons Huis – Slapen

Opleidings opbouw:

  • Dag 1
    • ochtend – Natuurlijk Beter Slapen
    • middag – Slaapergonomie & Rugpijn
  • Dag 2
    • ochtend – De basics voor een goed bed
    • middag – Slaapkamer & Slaaphygiëne

 

Interesse in training voor uw medewerkers?

Meer informatie over de opleidingen voor Bed & Slaap Professionals, mail naar: info@sleepsupport.nl

 

Goed  Slaapadvies van een echte Bed & Slaap Professional, want Gezond Slapen Werkt Beter!